“The Virgin Witch” – Lansarea Online a PRIMULUI clip Fantasy/Medieval din Romania

Trupa No’Mads lanseaza pe data de 18 septembrie “The Virgin Witch”, primul clip fantasy/medieval realizat vreodata in Romania. Pornind de la o legenda de pe tarmul Marii Baltice veche de 300 de ani, povestea clipului urmareste calatoria initiatica a doua vrajitoare, prin elementele naturii catre muzica.

Filmarile au avut loc in luna mai a acestui an si s-au desfasurat in mai multe locatii, printre care si Padurea Cernica, Lacul Belciugatele, Padurea Comana si Aerodromul Clinceni. Conceptul, regia si scenografia videoclipului apartin chiar membrelor trupei.

Proiectul No’Mads a aparut ca o modalitate de evadare din cotidian, centrata in jurul bucuriei de a descoperi ritmuri, legende si melodii din vremuri apuse.

Aparuta in vara anului 2010, trupa a avut o ascensiune spectaculoasa, remarcandu-se prin originalitatea conceptului si calitatea impecabila a prestatiilor scenice. Cu un palmares impresionant de realizari, Irina Macovei (vioara, voce, percutii) si Alexa Stoenescu (chitara, voce, percutii), ambele absolvente de Conservator, se pot lauda cu turnee si concerte sustinute pe mari scene romanesti, precum si in Franta, Ungaria, Portugalia, Belgia, Germania si Luxemburg si aparitii alaturi de nume mari ca Marcel Iures, Jiri Menzel (cunoscutul cineast castigator al premiului Oscar), Maia Morgenstern, Blazzaj, Maria Raducanu, Ion Caramitru si multi altii.

Partener media: Urban.ro


Advertisements

1 Comment

Filed under News

One response to ““The Virgin Witch” – Lansarea Online a PRIMULUI clip Fantasy/Medieval din Romania

  1. Pingback: No’Mads isi lanseaza primul clip, maine la pranz e ora vrajitoarelor! | Raluk.ro - Filme, restaurante, cafenele, ceainarii, baruri din Bucuresti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s